Malzemeler:
- 6 adet büyük boy havuç
- 2 adet yesil kabak
- 2 dis sarimsak
- ½ ç.b. zeytinyagi
- Tuz, karabiber
- Bir tutam kiyilmis taze nane
- 1 kase yogurt
Hazirlanisi:
1) Havuçlari, kabaklari ve sarimsaklari rendeleyip bir tavaya alin
2) Üzerine zeytinyagini, tuzunu ve karabiberini ekleyip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleyin
3) Altini kapatip kiyilmis taze naneyi ilave edin ve sogumasi için bir kenara alin
4) Tamamen sogumus olan harca yogurt ekleyip güzelce karistirin ve dilediginiz gibi servis edin
NOT: Istege göre üzerine 1-2 y.k. zeytinyagi ve bir miktar pul biber gezdirebilirsiniz.
Afiyet olsun :)
9 Haziran 2016 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder