Malzemeler:
- 2 adet tavuk butu (haslanmis)
- 2 adet havuç
- 1 ç.b. bezelye
- 1 adet patates
- 1 ç.k. karabiber
- 1 ç.k. tavuk baharati
- ½ adet limonun suyu
- 2 L tavuk suyu (tavuk butlarini hasladiginiz suyu kullanabilirsiniz)
- 1 s.b. eriste
- 1 y.k. tuzlu sebze çesnisi
Hazirlanisi:
1) Tavuk butlarini haslandiginiz suyu ( = yaklasik 2 L) tel süzgeçten geçirerek tencereye alin
2) Küp seklinde dogranmis havuçlari ve patatesi ve bezelyeyi tencereye ekleyin
3) Sebzelerin pismesine yakin didiklenmis tavuk etini ve eristeyi ilave edin
4) Corbaya baharatlarini ve limon suyunu ekleyip tadini kontrol edin ve karistirarak bir 10 dakika kadar daha pisirin
5) Eristeler de pisip çorba kalinlastiginda altini kapatin, biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
19 Eylül 2019 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder