Malzemeler:
- 1 çay bardagi tahin
- 1 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi pudra sekeri
- 1 paket vanilya sekeri
- 1 tatli kasigi kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
- 1 çay bardagi tahin
- 1 çay bardagi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi pudra sekeri
- 1 paket vanilya sekeri
- 1 tatli kasigi kabartma tozu
- Alabildigi kadar un
Hazirlanisi:
1. Bütün sivi malzemeleri bir kabin içine alip kuru malzemeleri ve ardindan unu yavas yavas ekleyip yumusak bir hamur elde edene kadar yogurun
2. Ceviz büyüklügünde toplar yapip yagli kagitla kapli tepsiye dizin
3. Kurabiyelerin üzerleri bir çatal yardimiyla desen verin
4. Önceden isitilmis 175 derecelik firinda pisirin ve tamamen soguduktan sonra servis edin
1. Bütün sivi malzemeleri bir kabin içine alip kuru malzemeleri ve ardindan unu yavas yavas ekleyip yumusak bir hamur elde edene kadar yogurun
2. Ceviz büyüklügünde toplar yapip yagli kagitla kapli tepsiye dizin
3. Kurabiyelerin üzerleri bir çatal yardimiyla desen verin
4. Önceden isitilmis 175 derecelik firinda pisirin ve tamamen soguduktan sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder