Malzemeler:
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 1 adet büyük boy karnabahar
- 4 dal taze sogan
- 3 yemek kasigi margarin
- Tuz, karabiber, taze veya kuru maydanoz
- 3 yemek kasigi margarin
- Tuz, karabiber, taze veya kuru maydanoz
Hazirlanisi:
1. Bir adet karnabahari önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasina parçalara bölün. Böldükten sonra bir teflon tavada margarini eritip kizdirin ve karnabaharlari içine atin
2. Ince dogranmis taze soganlari, karabiberini ve tuzunu ilave edip soteleyin
3. Sicak veya ilik servis edin
1. Bir adet karnabahari önce çiçeklere, daha sonra uzunlamasina parçalara bölün. Böldükten sonra bir teflon tavada margarini eritip kizdirin ve karnabaharlari içine atin
2. Ince dogranmis taze soganlari, karabiberini ve tuzunu ilave edip soteleyin
3. Sicak veya ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder