Malzemeler:
- 2 adet tavuk butu (haslanmis)
- 500 gr eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Tavuk suyu
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Tavuk suyu
- 1 tutam maydanoz
Hazirlanisi:
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar tavuk suyu ekleyin
3. Haslanmis ve didiklenmis tavuk butlarini ekleyip ve tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristelere ince kiyilmis maydanozlari katip karistirin ve 5 dakika dinlendirdikten sonra servis edin
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar tavuk suyu ekleyin
3. Haslanmis ve didiklenmis tavuk butlarini ekleyip ve tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristelere ince kiyilmis maydanozlari katip karistirin ve 5 dakika dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder