Malzemeler:
- 1,5 L tavuk suyu
- 500 ml su
- 2 yemek kasigi aycicekyagi
- 2 yemek kasigi un
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi sehriye
- 2 yemek kasigi un
- 1 adet limonun suyu
- 1 çay bardagi sehriye
- 2 dal taze sarimsak
- Tuz
- Karabiber
- Tuz
- Karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu bir tencereye alip yagda kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu ve suyu alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
1. Unu bir tencereye alip yagda kavurun
2. Üzerine tavuk suyunu ve suyu alip kaynamaya birakin
3. Kaynamaya basladiginda limon suyunu, sehriyeleri ve baharatlari ilave edin
4. Yaklasik 10 dakika kadar daha kisik ateste pisirdikten sonra altini kapatip biraz dinlendirdikten sonra servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder