Malzemeler:
- 100 gr taze bakla
- 2 su bardagi yogurt
- 1 yemek kasigi tepeleme un
- 1 adet yumurtanin sarisi
- 2 L su
- 1 adet sebze bulyon
- 100 gr taze bakla
- 2 su bardagi yogurt
- 1 yemek kasigi tepeleme un
- 1 adet yumurtanin sarisi
- 2 L su
- 1 adet sebze bulyon
- Tuz
Hazirlanisi:
1. 2 litre suyu bir tencereye alip kaynatin. Kaynayan suya ince kiyilmis baklalari, bulyonu ve tuzu ekleyip yumusayana kadar pisirin
2. Baklalar yumusadiginda ayri bir kasede yogurdu, unu ve yumurta sarisini karistirin ve üzerine corbanin suyundan 2 kepce alip isisini dengeleyin
3. Bu yogurtlu karisimi tencereye ekleyip, sürekli karistirarak 1 tasim daha kaynatin
4. Corbayi sicak servis edin
1. 2 litre suyu bir tencereye alip kaynatin. Kaynayan suya ince kiyilmis baklalari, bulyonu ve tuzu ekleyip yumusayana kadar pisirin
2. Baklalar yumusadiginda ayri bir kasede yogurdu, unu ve yumurta sarisini karistirin ve üzerine corbanin suyundan 2 kepce alip isisini dengeleyin
3. Bu yogurtlu karisimi tencereye ekleyip, sürekli karistirarak 1 tasim daha kaynatin
4. Corbayi sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder