Malzemeler:
- 4 y.k. zeytinyagi
- 1 kg iyice olmus domates
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 1 tutam taze kekik
- 1 tutam taze feslegen
- 1 t.k. toz seker
- 1 L tavuk suyu
- 3 adet güneste kurutulmus domates
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sebzeleri ve sarimsaklari yikayip iri parçalara kesin ve firin kabina alin
2) Üzerine zeytinyagini, kekigi, feslegeni, toz sekeri, tuzu ve karabiberi gezdirip önceden isitilmis 220 derecelik firina verin ve 20-25 dakika kadar pisirin
3) Pisen sebzeleri tavuk suyuyla birlikte tencereye alip 5-10 dakika kadar kaynatin
4) Hazir olan çorbayi blenderdan geçirip biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun :)
12 Eylül 2018 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder