Malzemeler:
• 500 gr patates
• 1 adet havuç
• 1 ç.b. mısır
• 100 gr brokoli
• 100 gr kașar peyniri rendesi
• Tuz
• 2 adet yumurta
• 1 kase galeta unu
• Kızartmak için sıvı yağ
Hazirlanisi:
Patatesleri, havucu ve brokoliyi hașlayın. Hașladıktan sonra patatesleri püre haline getirin. Havucu ve brokoliyi küçük parçalara bölün ve pürenin içine atın. Üzerine mısırları, rende kașar peynirini ve tuzu ekledikten sonra güzelce karıștırın. Daha sonra sebzeli pürenize istediğiniz șekli verin ve önce çırpılmıș yumurtalara daha sonra galeta ununa bulayın. Bütün püreyi bu șekilde yaptıktan sonra kızgın yağda kızartmaya bașlayın. Kızarttıktan sonra kağıt havluyla fazla yağını alıp servis edin.
Afiyet olsun :)
15 Eylül 2015 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder