29 Eylül 2015 Salı

BAGUETTE MOZZARELLA (firinlanmis mozzarellali bayat ekmek)

Malzemeler:
- 1 adet esmer baget ekmek
- 1 top mozzarella
- 1 adet domates
- 10-12 adet feslegen yapragi
- Baharatli yag: ½ ç.b. zeytinyagi ~ 1 ç.k. pul biber ~ 1 ç.k. tuz ~ ½ ç.k. karabiber ~ 1 ç.k. kekik

Hazirlanisi:
1) Baget ekmegini ortadan bölün ve üzerlerine baharatli yagdan yaglayin
2) Sirasiyla üzerine birer dilim mozzarella, domates ve feslegen koyup tepsiye dizin
3) 7-10 dakika önceden isitilmis 200 derecelik firinda pisirin

NOT: bu tarifi kalmis ekmeklerinizle yapin, bu sekilde onlari da degerlendirmis olursunuz.

Afiyet olsun :) 

0 yorum:

Yorum Gönder