Malzemeler:
• 300 gr hașlanmıș spaghetti
• 1 adet patlıcan
• 1 adet soğan
• 1 diș sarımsak
• 2 adet domates
• 1 y.k. domates salçası
• 1 t.k. kırmızı toz biber
• Karabiber
• Tuz
• 1 adet kesme șeker
• Kuru maydanoz
• ½ ç.b. sıvı yağ + kızartmak için yağ
Hazirlanisi:
Patlıcanı küp küp doğrayıp kızartın ve kağıt havluyla kapladığınız bir tabağa alın. Ayrı bir tavada soğanı sıvı yağ ile kavurun. Daha sonra üzerine sarımsağı ekleyin ve kavurmaya devam edin. Soğanlar pembeleșince domates salçasını, kırmızı toz biberi, karabiberi, tuzu, kesme șekeri, kuru maydanozu ve küp küp doğranmıș domatesleri ilave edin. Son olarak kızarmıș patlıcanları ve spaghettiyi de ekleyin. Sosun spaghettiyle iyice özleșmesini sağlayın, altını kapatıp servis edin.
Afiyet olsun :)
2 Eylül 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder