Malzemeler:
- 3 adet tavuk butu
- 4 adet tavuk kanati
- 1 adet tavugun gögsü (4 iri parçaya bölünmüs)
- 1 kg sogan
- ½ ç.b. ayçiçek yagi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 2 adet domates
- Tuz
- Karabiber
- 4-5 s.b. sicak su
Hazirlanisi:
1) Temizlenmis butlari, kanatlari ve gögüs parçalarini yagda biraz kizartin ve bir kenara alin
2) Ayri bir tencerede iri dogranmis soganlari soteleyin
3) Soganlari rengi hafif döndükten sonra domatesleri ve salçayi ekleyip soteleme islemine devam edin
4) Soganlara biraz kizarmis tavuk olan parçalarini katip baharatlarla tatlandirin
5) Son olarak yemege suyunu katip kapagini kapatip kisik ateste pismeye birakin
Afiyet olsun :)
23 Eylül 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder