Malzemeler:
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet rendelenmis domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1,5 L tavuk suyu
- 1 çay bardagi arpa sehriye
- 1 su bardagi haslanmis nohut
- Tuz, karabiber
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Salçayi ve tavuk suyunu ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, nohutlari, tuzu ve karabiberi katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
1. Unu yagda kavurun ve üzerine domatesleri ve sarimsagi ekleyin
2. Salçayi ve tavuk suyunu ilave edin
3. Kaynamaya basladiginda sehriyeyi, nohutlari, tuzu ve karabiberi katip çorbayi kisik ateste pismeye birakin
4. Corbayi 10-15 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder