Malzemeler:
- 2 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
- 2 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
- Zeytinyagi, susam, cörek otu
Hazirlanisi:
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Bir miktar tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu semizotuyla karistirip servis tabagina alin
5. Zeytinyagi, susam ve cörek otuyla servis edin
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Bir miktar tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu semizotuyla karistirip servis tabagina alin
5. Zeytinyagi, susam ve cörek otuyla servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder