Malzemeler:
- 2 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
- 2 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 dis sarimsak
- 1 cay kasigi toz seker
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Bir miktar tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagli semizotunu yerlestirip servis edin
1. Soganlari ince dograyip yagda kavurun
2. Üzerine semizotunu, tuz ve toz sekerle tatlandirin
3. Kisik ateste pismeye birakin
4. Bir miktar tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
5. Üzerine zeytinyagli semizotunu yerlestirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder