Malzemeler:
- 500 gr tavuk cigeri (temizlenmis!)
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi pul biber
- Tuz, karabiber
- 2 adet patates ( kizartmak için)
- 2 adet sogan
- 1 yemek kasigi sumak
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz
- 500 gr tavuk cigeri (temizlenmis!)
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 tatli kasigi pul biber
- Tuz, karabiber
- 2 adet patates ( kizartmak için)
- 2 adet sogan
- 1 yemek kasigi sumak
- 1 tutam taze maydanoz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Cigerleri ayçiçek yagi, pul biber, tuz ve karabiber ile kavurun ve sogumaya birakin
2. Soganlari piyazlik dograyin ve tuz ile ovun
3. Ovulmus soganlari sudan geçirip bir kaseye alin ve üzerine 2 yemek kasigi cigerleri kavurmus oldugunuz yag, sumak ve kiyilmis maydanoz ekleyip karistirin
4. Ilinmis veya sogumus olan cigerleri sogan ve patates kizartmasi ile birlikte servis edin
1. Cigerleri ayçiçek yagi, pul biber, tuz ve karabiber ile kavurun ve sogumaya birakin
2. Soganlari piyazlik dograyin ve tuz ile ovun
3. Ovulmus soganlari sudan geçirip bir kaseye alin ve üzerine 2 yemek kasigi cigerleri kavurmus oldugunuz yag, sumak ve kiyilmis maydanoz ekleyip karistirin
4. Ilinmis veya sogumus olan cigerleri sogan ve patates kizartmasi ile birlikte servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder