Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 4 adet kabak
- 2 adet kapya biberi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
- 1/8 adet rendelenmis muskat cevizi
-1 cay kasigi toz sarimsak
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
- 1/8 adet rendelenmis muskat cevizi
-1 cay kasigi toz sarimsak
Yogurt icin:
- 300 gr yogurt
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
- 300 gr yogurt
- 1/8 demet dereotu
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari ve kapya biberlerini ince dilimleyip bir kaba alin
2. Üzerine yag ve baharatlari ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firinda kizarana kadar pisirin
4. Yogurt icin yogurdu dereotu ve tuzla karistirip servis tabagina yayin
5. Üzerine kizarmis kabaklari ve biberleri dizip servis edin
1. Kabaklari ve kapya biberlerini ince dilimleyip bir kaba alin
2. Üzerine yag ve baharatlari ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firinda kizarana kadar pisirin
4. Yogurt icin yogurdu dereotu ve tuzla karistirip servis tabagina yayin
5. Üzerine kizarmis kabaklari ve biberleri dizip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder