Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 4 adet kabak
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- Mavi hashas
Hazirlanisi:
1. Kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Servis tabagina sarimsakli yogurdu yayip üzerine sote kabaklayi ekleyin ve mavi hashas serpip servis edin
1. Kabaklari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip sebzeler diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Servis tabagina sarimsakli yogurdu yayip üzerine sote kabaklayi ekleyin ve mavi hashas serpip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder