Malzemeler:
- 1 kg dana eti
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi su
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber
- 1 kg dana eti
- 1 adet sogan
- 2 adet havuç
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salçasi
- 1 tatli kasigi kirmizi toz biber
- 1 tatli kasigi kekik
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 3 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 su bardagi su
- 1 adet kesme seker
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Tas kebabi için yemeklik dogranmis sogani kusbasi et ve yaglarla birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve kalan malzemeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak suyunu katin ve tas kebabini kisik ateste etler tamamen pisene kadar pisirin
4. Tas kebabi pistikten sonra basmati pilavi ile sicak servis edin
1. Tas kebabi için yemeklik dogranmis sogani kusbasi et ve yaglarla birlikte tencereye alip kavurun
2. Üzerine yarim ay seklinde dogranmis havuçlari ve kalan malzemeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Son olarak suyunu katin ve tas kebabini kisik ateste etler tamamen pisene kadar pisirin
4. Tas kebabi pistikten sonra basmati pilavi ile sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder