Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 2 adet patates
- 1/8 demet brokoli
- 6-8 adet taze börülce
- 1 adet kereviz sapi
- 1 çay bardagi bezelye
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
- 6-8 adet taze börülce
- 1 adet kereviz sapi
- 1 çay bardagi bezelye
- Tuz, karabiber
- 1 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 1 yemek kasigi un
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Yaglari bir tencereye alip üzerine dogranmis sogani, havucu, patatesleri, taze börülceleri, brokolileri, kereviz sapini ve bezelyeleri ekleyip kavurmaya baslayin
2. Salçayi ekleyip bir kaç kez karistirdiktan sonra sicak suyu ve tuzu ilave edin
3. Sebzelerin pismesine yakin bir kabin içine unu alip sicak su ile sulandirin ve çorbaya yavas yavas ilave edip karistirin
4. Yaklasik 15 dakika daha kaynattiktan sonra tuzunu kontrol edip altini kapatin ve biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
1. Yaglari bir tencereye alip üzerine dogranmis sogani, havucu, patatesleri, taze börülceleri, brokolileri, kereviz sapini ve bezelyeleri ekleyip kavurmaya baslayin
2. Salçayi ekleyip bir kaç kez karistirdiktan sonra sicak suyu ve tuzu ilave edin
3. Sebzelerin pismesine yakin bir kabin içine unu alip sicak su ile sulandirin ve çorbaya yavas yavas ilave edip karistirin
4. Yaklasik 15 dakika daha kaynattiktan sonra tuzunu kontrol edip altini kapatin ve biraz dinlendirdikten sonra sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder