Malzemeler:
- 3 dal pirasa
- 1 adet kapya biber
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 cay bardagi bulgur
- 1/2 adet limonun suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
- 3 dal pirasa
- 1 adet kapya biber
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 su bardagi tavuk suyu
- 1 cay bardagi bulgur
- 1/2 adet limonun suyu
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Kapya biberi dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis pirasalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Tavuk suyunu, sicak suyunu, bulguru ve limon suyunu katip pismeye birakin
5. Sebzeler pistiginde atesten alip 15 dakika dinlendirip servis edin
1. Kapya biberi dograyip zeytinyaginda soteleyin
2. Üzerine iri dogranmis pirasalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Domates salcasini, tuzu ve karabiberi katip 2 dakika daha soteleyin
4. Tavuk suyunu, sicak suyunu, bulguru ve limon suyunu katip pismeye birakin
5. Sebzeler pistiginde atesten alip 15 dakika dinlendirip servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder