Malzemeler:
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 dis sarimsak
- 2 adet patates
- 1 adet kapya biber
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi bulgur
- Tuz
- Sicak su
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi bulgur
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Bulgurlari, patatesleri, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Bulgurlar sistiginde ve patatesler pistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
1. Ince dogranmis soganlari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Bulgurlari, patatesleri, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Bulgurlar sistiginde ve patatesler pistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder