Malzemeler:
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
- 1/8 adet rendelenmis muskat cevizi
- 4 adet kabak
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi karabiber
- 1 cay kasigi tuz
- 1/8 adet rendelenmis muskat cevizi
Yogurt icin:
- 300 gr yogurt
- 300 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Kabaklari ince dilimleyip bir kaba alin
2. Üzerine yag ve baharatlari ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firinda kizarana kadar pisirin
4. Yogurt icin yogurdu sarimsak ve tuzla karistirip servis tabagina yayin
5. Üzerine kizarmis kabaklari dizip servis edin
1. Kabaklari ince dilimleyip bir kaba alin
2. Üzerine yag ve baharatlari ekleyip karistirin ve yagli kagitla kaplanmis bir tepsiye dizin
3. Önceden isitilmis 220 derecelik firinda kizarana kadar pisirin
4. Yogurt icin yogurdu sarimsak ve tuzla karistirip servis tabagina yayin
5. Üzerine kizarmis kabaklari dizip servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder