Malzemeler:
- 2 y.k. ayçiçek yagi
- 1 y.k. tepeleme un
- 3 adet rendelenmis domates
- 1 y.k. toz seker
- 1 tutam taze nane
- 1 t.k. domates salçasi
- 2 s.b. tavuk suyu
- 4 s.b. su
- 1 ç.k. pulbiber (istege göre)
- Tuz
- Karabiber
- ½ ç.b. tel sehriye
Hazirlanisi:
1) Unu yagda biraz kavurun ve üzerine rendelenmis domatesleri ekleyin
2) Salçayi ve baharatlari katip 2 dakika domatesler hafif suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin
3) Son olarak üzerine tavuk suyunu, sicak suyu ve sehriyeleri ilave edip kisik ateste pismeye birakin
Afiyet olsun :)
12 Ağustos 2015 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder