Malzemeler:
- 1/4 adet lahana tursusu
- 250 gr dana kusbasi
- 1 adet sogan
- 4 y.k. ayçiçek yagi
- 2 y.k. margarin
- 1 y.k. domates salçasi
- 1 t.k. kirmizi toz biber
- 1 dis sarimsak
- Sicak su
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1) Sogani yemeklik dograyip kusbasi dana etiyle birlikte yagda kavurun
2) Üzerine ince dogranmis tursu lahanayi, salçayi, sarimsagi ve baharatlari ekleyip karistirin
3) Sicak suyunu ilave edip pismeye birakin
4) Kapuska pistikten sonra altini kapatip 20-30 dakika dinlendirdikten sonra sicak servis edin
NOT: Lahana tursusunun tarifini bir önce paylasimda bulabilirsiniz.
Afiyet olsun :)
6 Mart 2019 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder