Malzemeler:
- 10-15 adet aci biber
- 600 gr labne peyniri
- 300 gr krem peynir
- 200 ml krema
- Tuz
- Ayçiçek yagi
Hazirlanisi:
1) Biberleri yikayip içlerini temizleyin
2) Krem peyniri, labne peynirini, kremayi ve tuzu bir kaba alip karistirin
3) Biberlerin içlerini peynir karisimiyla doldurun
4) Kalan peynir karisimindan önce kavanozu/kavanozlara bir miktar doldurun, daha sonra biberleri dizin ve kavanoza/kavanozlara tekrar peynir karisimi ilave edin
5) Son olarak hava almasini önlemek için üzerine/üzerlerine ayçiçek yagi gezdirin ve kavanozu/kavanozlari iyice kapatin
6) Tursuyu buzdolabinda en az 3 hafta beklettikten sonra tüketin
7) Açtiginiz tursuyu mutlaka buzdolabina muhafaza edin, aksi taktirde bozulabilir
Afiyet olsun :)
20 Mart 2019 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder