Malzemeler:
- 3 adet kabak
- 3 adet kabak
- 1 adet sogan
- 2 adet büyük boy domates
- 1 yemek kasigi domates salcasi
- Tuz
- Karabiber
- 1 tatli kasigi toz seker
- 1 cay kasig feslegen
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Kabaklari dilimleyip 2 yemek kasigi zeytinyagi ve tuzla karistirip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
1. Kabaklari dilimleyip 2 yemek kasigi zeytinyagi ve tuzla karistirip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
2. Kabaklari önceden isitilmis 250°C derecelik firinda kizana kadar pisirin
3. Sos icin rendelenmis sogani yagda soteleyin ve salcayi ekleyin
4. Rendelenmis domatesleri ve baharatlari katip kisik ateste 10 dakika pismeye birakin
5. Sos kivam aldiginda servis tabagina yayin ve üzerine kabaklari yerlestirip servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder