Malzemeler:
- 3 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 2 adet sivri biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 3 adet kabak
- 2 adet havuç
- 2 adet kapya biberi
- 2 adet sivri biber
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Yogurt icin:
- 500 gr yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
Servis icin:
- 2 adet simit
Hazirlanisi:
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip dilimlenmis simitlerle servis edin
1. Sebzeleri dilediginiz büyüklükte dograyip bir kaba alin ve üzerine yag, tuz ve karabiber gezdirip harmanlayin
2. Yagli kagitla kaplanmis tepsiye aktarip önceden isitilmis 250 derecelik firinda pismeye birakin
3. Sosu için ezilmis sarimsaklari yogurt ve tuzla karistirin ve servis tabagina yayin
4. Üzerine sebzeleri dizip dilimlenmis simitlerle servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder