Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 500 gr taze fasulye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
- 1 adet sogan
- 500 gr taze fasulye
- 200 gr kusbasi dana eti
- 1 yemek kasigi domates salçasi
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- Tuz, karabiber, kirmizi toz biber
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Bir tencerede küp küp dogranmis sogani ve kusbasi etleri yagda kavurun
1. Bir tencerede küp küp dogranmis sogani ve kusbasi etleri yagda kavurun
2. Soganlar pembelesmeye basladiginda yikanmis, kilçiklari temizlenmis ve dilediginiz büyüklükte kesilmis fasülyeleri ilave edin
3. Daha sonra salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve sicak suyunu katip yemegi pisirin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
3. Daha sonra salçasini, kirmizi toz biberini, tuzunu ve sicak suyunu katip yemegi pisirin
4. Yemek pistikten sonra biraz dinlendirip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder