Malzemeler:
- 6 adet seftali (sert olmali!)
- 3 su bardagi toz seker
- 1 yemek kasigi limon suyu
- 6 adet seftali (sert olmali!)
- 3 su bardagi toz seker
- 1 yemek kasigi limon suyu
Hazirlanisi:
1. Seftalileri soyup yarim ay seklinde dilimleyin ve bir tencereye alin
2. Üzerine sekeri döküp en az 30 dakika kapagini kapatip bekletin
3. Seftaliler suyunu saldiktan sonra limon suyunu ekleyip atese alin ve ortalama 35 dakika kadar kaynatin
4. Reçeli kavanozlara bölüstürüp agzini kapatin ve karanlik ve serin ortamda muhafaza edin
1. Seftalileri soyup yarim ay seklinde dilimleyin ve bir tencereye alin
2. Üzerine sekeri döküp en az 30 dakika kapagini kapatip bekletin
3. Seftaliler suyunu saldiktan sonra limon suyunu ekleyip atese alin ve ortalama 35 dakika kadar kaynatin
4. Reçeli kavanozlara bölüstürüp agzini kapatin ve karanlik ve serin ortamda muhafaza edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder