Malzemeler:
- 5 adet yufka
- 1 kase böreklik peynir
- Taze maydanoz
- 5 adet yufka
- 1 kase böreklik peynir
- Taze maydanoz
Sosu icin:
- 1 sise soda
- 1 cay bardagi aycicekyagi
- 1 su bardagi süt
- 2 adet yumurta
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Bir kasede ezilmis böreklik peynirle ince kiyilmis taze maydanozu karistirin
2. Yufkalarin her birinden 12 adet üçgen çikacak sekilde kesin ve yufkalari sütlü sos ile islatip peynirli harçla sarin ve ucunu çok az su ile yapistirin
3. Bütün yufkalar bitene kadar bu islemi tekrarlayin ve daha sonra önceden isistilmis 220°C derecelik firinda pisirip ister sicak ister ilik servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder