Malzemeler:
- 500 gr barbunya
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 dis sarimsak
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 3 adet domates
- Taze maydanoz
- Limon suyu
- 500 gr barbunya
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 1 dis sarimsak
- ½ çay bardagi zeytinyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- 1 yemek kasigi toz seker
- 3 adet domates
- Taze maydanoz
- Limon suyu
Hazirlanisi:
1. Barbunyalari önceden suya batirip yarim haslayin
2. Ayri bir tencerede diger malzemeleri kavurup yarim haslanmis olan barbunyalari ilave edin
3. Suyunu ekleyin, pilakiyi tamamen pisirip sogumaya birakin
4. Üzerine bol limon suyu ve taze maydanoz serpin
1. Barbunyalari önceden suya batirip yarim haslayin
2. Ayri bir tencerede diger malzemeleri kavurup yarim haslanmis olan barbunyalari ilave edin
3. Suyunu ekleyin, pilakiyi tamamen pisirip sogumaya birakin
4. Üzerine bol limon suyu ve taze maydanoz serpin
5. Biraz daha zeytinyagi gezdirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder