Malzemeler:
- 3 adet kabak
- 2 adet havuc
- 1 adet sogan
- 4 yemek aksigi zeytinyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 tatli kasigi seker
- Sicak su
- Tuz
- 3 adet kabak
- 2 adet havuc
- 1 adet sogan
- 4 yemek aksigi zeytinyagi
- 1/2 limonun suyu
- 1 tatli kasigi seker
- Sicak su
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani, kabaklari ve havuclari ekleyin
2. Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limonu, sekeri ve tuzu ilave edin
3. Pistikten sonra biraz dinlendirip ilik veya soguk servis edin
1. Bir tencerenin içine zeytinyagini alin ve üzerine dogranmis sogani, kabaklari ve havuclari ekleyin
2. Üzerini geçecek kadar sicak su ekledikten sonra limonu, sekeri ve tuzu ilave edin
3. Pistikten sonra biraz dinlendirip ilik veya soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder