Malzemeler:
- 1 kg patates
- 2 adet havuç
- 1 su bardagi bezelye
- 6 adet kornison tursu
- 6-7 yemek kasigi mayonez
- Tuz, karabiber
- 1 kg patates
- 2 adet havuç
- 1 su bardagi bezelye
- 6 adet kornison tursu
- 6-7 yemek kasigi mayonez
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Patatesleri soyup küp seklinde dograyin ve hafif tuzlu suda haslayin
2. Havuçlari da ayni sekilde ayri bir tencerede haslayin
3. Bezelyeleri de haslayin
4. Haslanip sogumus olan sebzeleri büyük bir kaba alin, üzerine küp seklinde dogranmis kornisonlari, mayonezi, tuzu ve karabiberi ilave edip karistirin
5. Tadini kontrol ettikten sonra dilediginiz gibi servis edebilirsiniz
1. Patatesleri soyup küp seklinde dograyin ve hafif tuzlu suda haslayin
2. Havuçlari da ayni sekilde ayri bir tencerede haslayin
3. Bezelyeleri de haslayin
4. Haslanip sogumus olan sebzeleri büyük bir kaba alin, üzerine küp seklinde dogranmis kornisonlari, mayonezi, tuzu ve karabiberi ilave edip karistirin
5. Tadini kontrol ettikten sonra dilediginiz gibi servis edebilirsiniz
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder