Malzemeler:
- 500 gr eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 su bardagi yogurt
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuz
- 500 gr eriste
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi aycicekyagi
- 1 tatli kasigi tuz
- Sicak su
- 2 su bardagi yogurt
- 2 dis sarimsak
- 1 cay kasigi tuz
Hazirlanisi:
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre üzerine aci pul biberli tereyagi eritin
5. Sarimsakli yogurtla servis edin
1. Yayvan bir tavaya yaglari alip eristeyi ekleyin
2. Eristeler hafif renk alana kadar kavurun ve üzerini 2 parmak gececek kadar sicak su ekleyin
3. Tuzla tatlandirip pismeye birakin
4. Suyunu ceken eristeleri 5 dakika dinlendirdikten sonra istege göre üzerine aci pul biberli tereyagi eritin
5. Sarimsakli yogurtla servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder