Malzemeler:
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 2 demet semizotu
- 1 adet sogan
- 1 adet havuç
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi pirinç
- Tuz
- Sicak su
- 2 dis sarimsak
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 adet domates
- 1 tatli kasigi domates salcasi
- 1 tatli kasigi biber salcasi
- 3 yemek kasigi pirinç
- Tuz
- Sicak su
Hazirlanisi:
1. Ince dogranmis soganlari ve havuclari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Pirincleri, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Pirincler sistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
1. Ince dogranmis soganlari ve havuclari yagda soteleyin
2. Üzerine domatesleri, sarimsaklari ve salcalari ekleyip kavurmaya devam edin
3. Temizlenmis semizotlarini ekleyip 2 dakika daha soteleyin
4. Pirincleri, sicak suyunu ve tuzunu ilave edip pismeye birakin
5. Pirincler sistiginde altini kapatip 10 dakika dinlendirin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder