Malzemeler:
- 2 su bardagi haslanmis bugday
- 2-3 adet salatalik
- 5-6 adet kornison tursu
- 1 adet sogan (tuzla ovulmus)
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- 4-6 yemek kasigi yogurt
- Tuz
- Karabiber
- 2 su bardagi haslanmis bugday
- 2-3 adet salatalik
- 5-6 adet kornison tursu
- 1 adet sogan (tuzla ovulmus)
- 3 yemek kasigi süzme yogurt
- 4-6 yemek kasigi yogurt
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyagi
Hazirlanisi:
1. Bir kabin içinde bütün malzemeleri minik küpler halinde dograyin
1. Bir kabin içinde bütün malzemeleri minik küpler halinde dograyin
2. Üzerine bugdaylari, yogurdu, tuzu ve karabiberi ekleyip karistirin
3. Servis tabagina alip zeytinyagi gezdirin ve servis edin
3. Servis tabagina alip zeytinyagi gezdirin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder