Malzemeler:
- 2 yemek kasigi un
- 2 yemek kasigi un
- 3-4 dal pirasa
- 2 parca balkabagi
- 1 adet havuç
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
- 1 adet havuç
- 2 yemek kasigi ayçiçek yagi
- 6 su bardagi tavuk suyu
- Tuz, karabiber
Hazirlanisi:
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine unu ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip tavuk suyunu ilave edin ve çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirip sicak servis edin
1. Iri dogranmis sebzeleri bir tencereye alip yagda 1-2 dakika kadar soteleyin
2. Üzerine unu ekleyip kavurmaya devam edin
3. Tuz ve karabiberle tatlandirip tavuk suyunu ilave edin ve çorbayi pismeye birakin
4. Pisen çorbayi blenderdan geçirip sicak servis edin
NOT: Corbanizin kivami kalin olursa blenderdan geçirdikten sonra bir miktar su ekleyip bir tasim daha kaynatabilirsiniz.
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder