Malzemeler:
- 9 adet bebek kabak
- Tuz
- Karabiber
- 9 adet bebek kabak
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyagi
Besamel sos icin:
- 500 ml süt
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
- 500 ml süt
- 2 yemek kasigi un
- 1 yemek kasigi tereyagi
- Tuz, karabiber, muskat cevizi
Üzeri icin:
- Rende mozzarella peyniri
Hazirlanisi:
1. Kabaklari tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra üzerine biraz yag gezdirip cam bir firin kabina alin ve 220°C derecelik firinda nar gibi kizarana kadar pisirin
2. Besamel sos icin bir tencereye yagi alip unu kavurun
3. Üzerine sütü ekleyip cirparak kalinlasmasini saglayin
4. Baharatlarla tatlandirip kabakalrin üzerine gezdirin ve peynir serpip önceden isitilmis 220 derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
1. Kabaklari tuz ve karabiberle tatlandirdiktan sonra üzerine biraz yag gezdirip cam bir firin kabina alin ve 220°C derecelik firinda nar gibi kizarana kadar pisirin
2. Besamel sos icin bir tencereye yagi alip unu kavurun
3. Üzerine sütü ekleyip cirparak kalinlasmasini saglayin
4. Baharatlarla tatlandirip kabakalrin üzerine gezdirin ve peynir serpip önceden isitilmis 220 derecelik firinda üzeri kizarana kadar pisirin
5. Sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder