Malzemeler:
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi yogurt
- 1 su bardagi süzme yogurt
- 500 gr kültür mantari
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 dis ezilmis sarimsak
- Tuz, karabiber
- 1 su bardagi yogurt
- 1 su bardagi süzme yogurt
- Dereotu
Hazirlanisi:
1. Mantarlari temizleyip dilediginiz sekilde kesin ve yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine ezilmis sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Pisen mantarlari sogumasi için bir kenara alin
4. Sotelenmis mantarlari dereotlu yogurt ile karistirip servis tabagina aktarip soguk servis edin
1. Mantarlari temizleyip dilediginiz sekilde kesin ve yag ile birlikte tavaya alip soteleyin
2. Üzerine ezilmis sarimsagi, tuzu ve karabiberi ekleyip sotelemeye devam edin
3. Pisen mantarlari sogumasi için bir kenara alin
4. Sotelenmis mantarlari dereotlu yogurt ile karistirip servis tabagina aktarip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder