Malzemeler:
- 10 adet közlenmis kapya biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr yogurt
- 250 gr süzme yogurt
- Tuz
- 10 adet közlenmis kapya biberi
- 2 dis sarimsak
- 250 gr yogurt
- 250 gr süzme yogurt
- Tuz
Sosu icin:
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi cok aci pul biber
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 yemek kasigi cok aci pul biber
Hazirlanisi:
1. Közlenmis biberleri soyup küp seklinde dograyin ve havanda bir miktar ezin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari ve tuzu karistirin
3. Biberleri de ilave edip harmanladiktan sonra servis tabagina yayin
4. Üzerine acili yag gezdirip servis edin
1. Közlenmis biberleri soyup küp seklinde dograyin ve havanda bir miktar ezin
2. Ayri bir kabin içinde yogurdu, ezilmis sarimsaklari ve tuzu karistirin
3. Biberleri de ilave edip harmanladiktan sonra servis tabagina yayin
4. Üzerine acili yag gezdirip servis edin
fiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder