Malzemeler:
- 4 adet cipura
- 4 adet cipura
- 2 adet sogan
- 2 adet kapya biber
- 2 adet limon
- 4 adet defne yapragi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- Karabiber
- Maydanoz
Hazirlanisi:
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
2. Tuz ve karabiberle tatlandirip ortalarina defne yapragi ve sogan yerlestirin
3. Soganlari, biberleri ve limonlari halka seklinde dograyip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
4. Üzerlerine baliklari dizip cizik yerlerine limon koyun ve önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Maydanoz serpip sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder