Malzemeler:
- 1 adet sogan
- 1/2 adet lahana
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 adet sogan
- 1/2 adet lahana
- 4 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- 1 yemek kasigi pul biber
Servis icin:
- 5 yemek kasigi yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 2 yemek kasigi kavrulmus findik
Hazirlanisi:
1. Sogani yarim ay seklinde dograyip yagda kavurun
2. Üzerine dogranmis lahanayi, pul biberi ve tuzu ilave edip kavurmaya devam edin
3. Ayri bir kasede sarimsakli yogurdu hazirlayip servis tabagina aktarin
1. Sogani yarim ay seklinde dograyip yagda kavurun
2. Üzerine dogranmis lahanayi, pul biberi ve tuzu ilave edip kavurmaya devam edin
3. Ayri bir kasede sarimsakli yogurdu hazirlayip servis tabagina aktarin
4. Üzerine lahanalari yerlestirip kavrulmus findik serpin ve sicak servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder