Malzemeler:
- 250 gr arpacik sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi aci pul biber
- 250 gr arpacik sogan
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 1 cay kasigi aci pul biber
- 1 tatli kasigi toz seker
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Soganlari ortadan bölüp yagda seker ve tuzla karamelize olana kadar kavurun
1. Soganlari ortadan bölüp yagda seker ve tuzla karamelize olana kadar kavurun
2. Üzerine aci pul biber ekleyip atesten alin
3. Tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alip üzerine soganlar ekleyip servis edin
3. Tuz ve sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alip üzerine soganlar ekleyip servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder