Malzemeler:
- 1/2 demet marul
- 1 su bardagi haslanmis bugday
- 2 adet rendelenmis havuc
- 1/2 demet marul
- 1 su bardagi haslanmis bugday
- 2 adet rendelenmis havuc
- 1 adet kapya biber
- 4 dal taze sogan
- 1/4 demet dereotu
- 1/4 demet maydanoz
- 3 yemek kasigi sogan tursusu
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
- 1 adet limonun suyu
- 1/2 cay bardagi zeytinyagi
- Tuz
Hazirlanisi:
1. Marulu iri dograyip bir kaba alin
2. Üzerine diger malzemeleri ekleyip karistirin
3. Limon suyunu, zeytinyagini ve tuzu katip harmanlayin ve servis edin
1. Marulu iri dograyip bir kaba alin
2. Üzerine diger malzemeleri ekleyip karistirin
3. Limon suyunu, zeytinyagini ve tuzu katip harmanlayin ve servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder