Malzemeler:
- 6 yemek kasigi biber salçasi
- 2 yemek kasigi domates salçasi
- 1 su bardagi iri kiyilmis ceviz
- 2 dis ezilmis sarimsak
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kekik, nane, yenibahar
- 6 yemek kasigi biber salçasi
- 2 yemek kasigi domates salçasi
- 1 su bardagi iri kiyilmis ceviz
- 2 dis ezilmis sarimsak
- 1 çay bardagi zeytinyagi
- Tuz, karabiber, pul biber, kimyon, kekik, nane, yenibahar
Hazirlanisi:
1. Salçalari yagda kokusu çikana kadar kavurun
2. Diger malzemeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Acuka kivam alip birlestiginde kaseye aktarip sogumaya birakin
1. Salçalari yagda kokusu çikana kadar kavurun
2. Diger malzemeleri ekleyip kavurmaya devam edin
3. Acuka kivam alip birlestiginde kaseye aktarip sogumaya birakin
NOT: Acukayi mutlaka buzdolabinda muhafaza edin ve mümkünse 1 hafta içinde tüketin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder