Malzemeler:
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 2 yemek kasigi tereyagi
- 1 yemek kasigi un
- 2 adet havuc
- 1 adet orta boy patates
- 1 adet orta boy sogan
- 1 dis sarimsak
- 2 adet orta boy domates
- Soguk su veya tavuk suyu
- 1/2 cay bardagi arpa sehriye
- 1 tatli kasigi kuru nane
Hazirlanisi:
1. Derin bir tencereye unu ve yag alip kavurun
1. Derin bir tencereye unu ve yag alip kavurun
2. Üzerine iri dogranmis sebzeleri ekleyip sotelemeye devam edin
3. Soguk suyu veya tavuk suyunu ilave edip kisik ateste pismeye birakin
4. Sebzeler yumusadiginda blenderdan gecirin ve sehriyeleri ve naneyi ekleyip 10 dakika daha pisirin
5. Hazir olan corbayi sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder