Malzemeler:
- 5 adet levrek
- 2 adet sogan
- 2 adet kapya biber
- 2 adet limon
- 4 adet defne yapragi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- Karabiber
- 2 dal taze sogan
- 5 adet levrek
- 2 adet sogan
- 2 adet kapya biber
- 2 adet limon
- 4 adet defne yapragi
- 3 yemek kasigi zeytinyagi
- Tuz
- Karabiber
- 2 dal taze sogan
Hazirlanisi:
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
2. Tuz ve karabiberle tatlandirip ortalarina defne yapragi ve sogan yerlestirin
3. Soganlari, biberleri ve limonlari halka seklinde dograyip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
4. Üzerlerine baliklari dizip cizik yerlerine limon koyun ve önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Taze sogan serpip sicak servis edin
1. Baliklari temizleyip bol suyla yikayin ve her iki kisminada cizikler atin
2. Tuz ve karabiberle tatlandirip ortalarina defne yapragi ve sogan yerlestirin
3. Soganlari, biberleri ve limonlari halka seklinde dograyip yagli kagitla kaplanmis tepsiye dizin
4. Üzerlerine baliklari dizip cizik yerlerine limon koyun ve önceden isitilmis 200°C derecelik firinda pismeye birakin
5. Taze sogan serpip sicak servis edin
Afiyet olsun

0 yorum:
Yorum Gönder