Malzemeler:
- 4 adet közlenmis kapya biberi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 4 adet közlenmis kapya biberi
- 2 yemek kasigi zeytinyagi
- 2 su bardagi süzme yogurt
- 1 cay kasigi toz sarimsak
- 1/2 cay bardagi ceviz
- Tuz
- 1/2 cay bardagi ceviz
- Tuz
- Pul biber
Hazirlanisi:
1. Közlenmis biberleri soyup yagda soteleyin ve baharatlarla tatlandirip sogumaya birakin
2. Bir miktar tuz ve toz sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
3. Üzerine köz biberlerini yerlestirip kiyilmis cevizleri ekleyin ve servis edin
1. Közlenmis biberleri soyup yagda soteleyin ve baharatlarla tatlandirip sogumaya birakin
2. Bir miktar tuz ve toz sarimsakla karistirilmis yogurdu servis tabagina alin
3. Üzerine köz biberlerini yerlestirip kiyilmis cevizleri ekleyin ve servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder