Malzemeler:
- 5 adet havuç
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
- 5 adet havuç
- 1/2 çay bardagi ayçiçek yagi
- 2 dis sarimsak
- Tuz
- 7-8 yemek kasigi yogurt
Hazirlanisi:
1. Havuçlari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip havuçlar diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan havuçlari bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
1. Havuçlari rendeleyip yagda soteleyin
2. Üzerine kiyilmis sarimsagi ve tuzunu ilave edip havuçlar diriligini kaybedene kadar soteleme islemine devam edin
3. Sotelenip sogumus olan havuçlari bir kaseye aktarin ve üzerine yogurdu ilave edip hepsini güzelce karistirip soguk servis edin
Afiyet olsun
0 yorum:
Yorum Gönder